•  
 • Politica de confidentialitate

  Politica de Confidentialitate

   

  Accesul dumneavoastra pe site-ul www.librarie-braila.ro si www.papetarie-braila.ro   se supune politicii de confidentialitate si implica acceptul dumneavoastra cu privire la aceasta.

             Informatiile furnizate catre SC SPECTRUM SRL vor fi folosite  numai in scopul pentru care au fost introduse si anume efectuarea comenzilor, conform legilor in vigoare. SC SPECTRUM SRL nu va divulga adresa dumneavoastra de e-mail si datele personale unor terti, fara acordul explicit al dumneavoastra. SC SPECTRUM SRL  va respecta drepturile  prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

             SC SPECTRUM SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor fi folosite doar pentru a va putea contacta in legatura cu produsele noastre si ofertele aparute.

             Clientul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice, nici una dintre informarile primite de la SC SPECTRUM SRL.

             Denumirea site-urilor www.librarie-braila.ro si www.papetarie-braila.ro sunt marci inregistrate in proprietatea SC SPECTRUM SRL si nu vor fi copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

             Imaginile publicate pe site aferente produselor comercializate au titlul de exemplu,  produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, aspect, etc.). SC SPECTRUM SRL isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

             Aveţi dreptul de a ne cere să ştergem informaţiile referitoare la persoana dumneavoastră şi să renunţăm la dreptul de a vă contacta. Puteti trimite solicitarea cu privire la stergerea contului pe adresele de mail: spectrum@braila.net sau office@birotica-braila.ro

             SC SPECTRUM SRL. isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza continutul site-ului www.librarie-braila.ro si www.papetarie-braila.ro , precum si politica de confidentialitate fara o notificare prealabila in conditiile respectarii legislatiei in vigoare. Va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru verificarea termeniilor si conditiilor pe care ati consimtit sa le respectati la inregistrare sau la completarea formularului de comanda.