•  
 • Despre noi

  PREZENTARE FIRMĂ

   

  SC SPECTRUM SRL BRĂILA este o firmă de distribuţie birotică- papetărie, echipamente de birou, mobilier birou şi şcolar, materiale promoţionale, materiale de întreţinere şi curăţenie, sisteme de prezentare şi afişare.

   

  Produsele şi brandurile pe care le reprezentăm sunt cunoscute pe piaţa internaţională, calitatea lor fiind apreciată de consumatori.

   Scopul firmei Spectrum este de a oferi clienţilor, partenerilor de afaceri produse de calitate superioară la un preţ accesibil, iar sarcina noastră este să îndeplinim acum, oricând, oriunde, oricare din solicitările clienţilor noştri.

   Deviza noastră este:

   Mai operativi nu găsiţi!

          Mai buni nu există!

   

  SC SPECTRUM SRL este prezentă pe piaţa oraşului şi judeţului Brăila din anul 1999. Experienţa acumulată de-a lungul timpului a dus la dezvoltarea activităţii companiei, în concordanţă cu structura şi cerinţele pieţei.

   Astăzi SC SPECTRUM SRL comercializează produse ce satisfac cele mai exigente nevoi ale consumatorilor, acoperind întreaga piaţă de profil locală.

   Acoperim toate segmentele de piaţă astfel: 

  -avem parteneriate cu firmele de distribuţie şi magazine pe întreg teritoriul judeţului, suntem prezenţi ca furnizori în toate domeniile de activitate din judeţ.

  -pentru a putea fi mai aproape de clienţii noştri, oferim posibilitatea vizionării şi încercării la sediul firmei noastre, pe o suprafaţă de 50 mp a întregii game de produse din oferta noastră.  

             SC SPECTRUM SRL asigură livrarea către client într-un interval de timp cuprins între 2 şi 24 de ore pentru Brăila şi zonele limitrofe, prin maşini proprii, iar pentru restul judeţului efectuăm livrări cel puţin o dată pe săptămână.

   

   

  Atitudinea firmei Spectrum se reflectă prin calitate şi diversitate, prin preţuri competitive, deschidere faţă de propunerile clienţilor precum şi prin politica echipei noastre de a menţine o strânsă legătură cu clienţii săi. Dedicaţia, profesionalismul, dinamismul, ambiţia de a satisface orice exigenţă sunt principalele noastre atuuri. Compania Spectrum este adepta unei colaborări pe termen lung şi al ideii că dezvoltarea noastră se solidifică împreună cu dumneavoastră. Soluţiile pe care le oferim clienţilor noştri sunt dintre cele mai variate, venind în întâmpinarea dvs. cu sfaturi şi idei practice. Preţurile negociabile, termenele de plată, livrarea gratuită, stocurile mari, posibilitatea de a livra şi cantităţi mici, atunci când necesarul clientului trebuie satisfăcut rapid, toate acestea contribuie la o colaborare deosebită cu partenerii noştri. Oferim nu doar cele mai noi produse, ci exact acele soluţii de care are nevoie fiecare client în parte.

   

  Viziunea noastră privind viitorul este că în domeniul produselor şi serviciilor de papetărie, calitatea şi promptitudinea livrărilor va face ca firma noastră să devină şi să se menţină lider de piaţă zonal.

   

  Noi, SC SPECTRUM SRL vă mulţumim, vouă, partenerilor noştri de afaceri, pentru încrederea şi susţinerea acordată şi sperăm să fiţi aproape de noi în continuare, ajutându-ne să îmbunătăţim permanent nivelul serviciilor oferite.

   

  Libraria Spectrum Creativ

  Str. G-ral Eremia Grigorescu, nr. 11, Bl. 7PP (Garii)

  0743.092.628