•  
 • Cum cumpar ?

  Detalii despre efectuarea unei comenzi

   

   

  1. Alegerea produselor

   

  Selectati produsele care corespund nevoilor dumneavoastra  navigand pe site si apoi un simplu click pe butonul "Adauga in cos  va trimite produsul in cosul de cumparaturi. Va puteti intoarce la categoriile de produse, pentru a selecta alte articole ce v-ar putea interesa.

  In cazul in care va sunt necesare informatii cu privire la disponibilitatea stocului de produse sau alte detalii referitoare la acestea va rugam sa ne contactati, iar noi va vom oferi sprijinul necesar in alegerea celei mai bune variante.

  Ne puteti contacta la numerele de telefon: 0239 / 677.220 sau 0743.092.628

   

   

   

  2 . Cosul de cumparaturi

   

  Adaugand produse in cos, veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde puteti vizualiza lista produselor si pretul acestora, puteti actualiza cantitatea sau puteti renunta la unul sau mai multe articole din cos.

   

   

   

  3.  Trimiterea comenzii

   

  Dupa adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi este necesar sa completati campurile din “Formularul de comanda” , astfel incat sa putem intra in posesia datelor necesare facturarii si livrarii comenzii dumneavostra.

  Cu doar un click pe butonul “Trimite”, comanda va putea fi finalizata si expediata catre noi.

   

   

   

  Comenzile plasate la sfasit de saptamana sau dupa ora 16:00 de luni pana vineri vor fi procesate în urmatoarea zi lucratoare.

   

  Puteti comanda produsele dorite si telefonic, apeland la numerele de telefon: 0239 / 677.220 sau 0743.092.628.

  Un consultant al Librariei  va prelua comanda si va veni in ajutorul dumneavoastra pentru a va putea alege articolele necesare.

   

  Comenzile si informatii de orice fel pot fi solicitate si pe adresa de mail librarie_braila@yahoo.com 

   

  ECHIPA SPECTRUM VA MULTUMESTE PENTRU ALEGEREA FACUTA!